måndag 19 mars 2012

Thai mat på eget vis.

Allt du behöver är :
Kyckling 
Mini majs
Champinjoner
Gul lök
Skivade bambu skott
Creme fraiche
Kokos mjölk
Morötter
 Persilja
Nudlar
Thai Green Curry spice mix påse


1. Koka morötterna i en kastrull tills dom är halv klara,medans dom kokar hacka löken,champinjonerna,mini majsen och när morötterna är klara häll över dom tillsammans i wok pannan/eller stekpanna med bambu skotten och fingra över lite persilja och stek en liten stund.





 2. När dom fått en fin färg häll i halva eller hela burken med Creme fraichen i pannan och rör om,sedan häll i kokos mjölken och Green Curry påsen och låt stå och små koka tills de blivit krämigt.

3. När man tycker de ser klart ut lägg i kycklingen och rör om och låt de stå i någon minut på svag värme och koka upp nudlarna.

4. Servera och hacka lite persilja och fingra över. Klart. Gott som tusan! 



that's what for dinner tonight!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar